top of page

Grupo tudirector

Público·11 miembros

Dinamo NK Rudeš gledati prijenos 9 prosinca 2023 HD uživo

prije 7 dana — 2:01:58Prijenos uživo: NK Kustošija - NK Rudeš (26. kolo SuperSport 1. NL). 8.8K ... Sažetak: GNK Dinamo 2-1 NK Lokomotiva (13. kolo ...

(Uživo#) NK Rudeš NK Lokomotiva gledati prijenos 3 prije 7 dana — 2:01:58Prijenos uživo: NK Kustošija - NK Rudeš (26. kolo SuperSport 1. NL). 8.8K Sažetak: GNK Dinamo 2-1 NK Lokomotiva (13. kolo ... Slaven Belupo Dinamo Zagreb prijenos 4 prosinca 2023 prije 6 dana — Rudeš. 03.02.2024. NK RUDEŠ . (((GLEDATI TV>>>>))) Dinamo Slaven prijenos 16.09.2023 16. ruj 2023. — Slaven Belupo GNK Dinamo Zagreb ... S time da sam i u Grčkoj pratio zbivanja u našem prvenstvu. Zato sam prvo mjesto u svom izboru dodijelio Bruni Petkoviću. Nakon što je otišao Ademi, Petković je postao Dinamov motor. Važan je za skok-igru, proigrava, asistira, postiže golove i, što je jednako važno, na sebe privlači i po dva, tri suparnička igrača, čime odvlači pozornost sa suigrača. Na drugom mjestu je Marko Livaja, bez kojeg Hajduk nije ista momčad. A sve što sam rekao za Petkovića, vrijedi i za njega. Livaja je po pitanju golova čak i ubojitiji, ali taj doprinos igri ostatka momčadi minimalna je prevaga na Bruninu stranu. Na trećem mjestu je Ivan Banić, moj kolega na golu Gorice. Rudešov vratar prvih deset bodova dodijelio Bruni PetkovićuPovratnik u društvo najboljih hrvatskih klubova, NK Rudeš, nije dobro ušao u sezonu te je s četiri osvojena boda na dnu tablice. Posljedica takvog stanja su već dvije trenerske promjene jer, podsjetimo, na početku je momčad vodio Robert Prosinečki, a potom i Toni Golem. Od 16. kola na klupi kluba sa zapadnog dijela Zagreba je Ivan Mijač. Mijenjali su se i vratari te je na početku branio Mario Marić. Nakon njega priliku je dobio Karlo Kralj, a nakon 11. kola prvi trenerov izbor je Matej Marković. Riječ je o 27-godišnjaku koji je stigao u Rudeš sredinom kolovoza te stavio potpis na ugovor do ljeta 2025. godine otišao je u grčku drugu ligu, točnije u klub Levadiakos, iz kojeg se ljetos vratio u Rudeš. >> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE. 'U dresu Zagreba izborio sam ulazak u najjači rang hrvatskog nogometa, ali tada nisam dobio priliku. Dakle, tek sada skupljam iskustvo u HNL-u. godine. Marković je prve nogometne korake napravio u Tekstilcu s Ravnica, a potom se preselio u sesvetsku Croatiju. Od 2013. do 2015. godine branio je na golu Zagreba, a potom je stigao u Rudeš, u kojem je proveo jednu sezonu. Put ga je zatim odveo u HAŠK, da bi uslijedile tri sezone u susjednoj Bosni i Hercegovini, gdje je nosio dresove Čelika, Krupe i Sarajeva. Godine 2020. preselio se u slovački klub Zemplin Michalovce, a u siječnju 2022. I sasvim sigurno jedan od najzaslužnijih za njeno prošlosezonsko spašavanje. Koliko se sjećam, u travnju, dok se lomilo prvenstvo, dok je on branio, Gorica nije izgubila nijednu utakmicu. I ove sezone također drži visok nivo - u 16 prvenstvenih utakmica sedam je puta ostao 'čiste mreže', a manje golova od Gorice primio je samo Hajduk. Iza njega je Martin Baturina, odličan, a još uvijek mladi igrač, na čijim je leđima velik teret, ali sjajno ga nosi. Lokomotiva Hajduk gledati prijenos 8 prosinca 2023 Danas prije 2 dana — NK Osijek NK Varaždin gledati prijenos Rudeš[[uživo gdje... Dinamo Lokomotiva uživo prijenos 29 listopada 2023 prije 2 s prije 5 dana ... Rudeš i Dinamo zatvaraju na Kranjčevićevoj 9. kolo HNL-a 24. ruj 2023. — Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Rudeš – Dinamo? Utakmica 9. kola HNL-a između nogometnih klubova NK Rudeš ... Naslovna | Dinamo Zagreb Dobrodošli na GNK Dinamo Zagreb službenu web stranicu.

Acerca de

¡Te damos la bienvenida al grupo! Puedes conectarte con otro...
bottom of page